OVER ONS

bua thai

De authentieke Thaise keuken wordt terecht bestempeld als een van de meest verfijnde en gezondste van de wereld. Naast de versheid van de producten en het juiste evenwicht van de vier basissmaken zoet, zuur, zout en pikant is een van de redenen hiervoor dat het in de Thaise cultuur een feest is om maaltijden voor te bereiden, te koken en op te dienen.

Met ons team van Bua Thai te Nieuwpoort willen we jullie graag van deze heerlijke en licht verteerbare keuken laten genieten in Nieuwpoort. De passie van de Thaise cultuur staat hoog in het vaandel van onze ervaren medewerkers in de keuken en in de zaal. Vandaar dat wij het belangrijk vonden bij de inrichting van onze nieuwe zaak dat u ook onze Thaise koks aan het werk kan zien.

Het team van Bua Thai wordt geleid door Marc De Jonge die, naast een jarenlange ervaring in de Horeca en catering, zijn koksopleiding gevolgd heeft in het gerenommeerde instituut van Alain Ducasse, aangevuld met een stage in het restaurant Lasserre te Parijs waarvan de brigade aangestuurd werd door de driesterren chef Christophe Moret.

Onze Thaise koks onder leiding van Marc bereiden voor u de authentieke Thaise gerechten. Het is een misverstand om te stellen dat alle Thaise gerechten pikant zijn. De gerechten aangeduid met een chili bereiden we bij Bua Thai mild pikant. Liefhebbers van ‘extra spicy’ kunnen dit meegeven op het moment van de bestelling. Aangezien onze maaltijden vers bereid worden zullen onze koks uw wensen graag uitvoeren.

Geniet bij Bua Thai van de authentieke Thaise sfeer, in het moderne interieur van het restaurant of op het gezellige terras. Ons take-out menu, beschikbaar online of in het restaurant, maakt het nog makkelijker: bellen, bestellen en afhalen…

Bua Thai eetcafe Nieuwpoort
Bua Thai eetcafe Nieuwpoort
Bua Thai eetcafe Nieuwpoort
Bua Thai eetcafe Nieuwpoort